-->

Halo !!! Saya Kang Ismet, ini adalah blog tentang AMP HTML dan cara penerapannya

Merhaba işte en güncel haberler

En İyi 10 Laptop

             Teknoloji hızla geliştiği bu devirde yeni icatlar,buluşlar yapılıyor. Bu gelişen icatlardan      

      Biride bilgisayar. Bunlardan en kaliteli ve gelişmişleri sizler için haberimizde topladik

      İşte sıralama :


            1. APPLE
       Akıllı telefonlarda,müzik çalarlarda,tabletlerde olduğu gibi laptoplardada 1. Apple,bu başarısını Mac Os işletim sistemine borçlu.Macbook Air,Macbook pro ve Macbook isimleri ile 3 seriyle her kesime hitap eden bu laptop ekran çözünürlüğü , klavye kolaylığı ve uzun batarya ömrü ile 80'li yıllardan itibaren 1 numara.


               2. LENOVO

       Son yıllarda en hızlı büyüyen laptop markası lenovo.Laptop denilince akla ilk gelen isimlerden biri olan lenova ekran çözünürlüğü bakımından dünyada ileri gelen bir marka.Şu anda Windows işletim sistemine sahip olan en iyi laptop.Şu an diğer laptoplardan fiyatı biraz daha fazla olsa bile bu fiyatı hakedecek bir laptop.


             3. ASUS



          Asus gelişmiş donanım ekipmanlari,yüksek çözünürlüklü ekran kapasitesi ve şıklığı ile diğer bilgisayarlara göre oldukça ideal.Donanım özellikleri kullanıcıların dikkatini çekiyor.Hafif laptop kullanmayi sevenler için ideal bir marka.


            4. SONY



           Hoparlör ve televizyon alaninda kendini  gösteren Sony son yıllarda laptop dalında hizli bir başarı elde etti.Bu laptop sarjının uzun süre dayanması ve tablet olarak kullanılabilen Vaio modelleri kasasının şıklığı ile biliniyor.


            5. ALIENWARE




             Çok sık bir tasarıma sahip olan bu laptop 2000'lerin başında laptoplar için rengarenk bir kasa yapmaya  başlamıştır. Oyun bilgisayarı arayanların tam da aradıkları gibi bir laptop


             6.DELL




             Garanti kapsamına giren bozulmalardan kullanıcılarını üzmeyen Dell.Ayrica 2016'da Amerika'da yapılan bir ankette en iyi notebooklarda listeye girmiştir.


            7.SAMSUNG





           Akıllı telefonlardaki kadar iyi olmasada tasarımı göze çarpıyor.Fakat ilerleyen zamanlarda daha iyi sıralara geleceğini düşünüyoruz.


             8.ACER



       


         Dokunmatik ekranı sayesinde telefon ve tablet gibi kullanımı kolaylaştırıyor.Acer mavi ekranın ışığını azaltarak göz yorulmasını en aza indiriyor.


            9.HP




          En eski üreticilerden ve dünyayı saran satış olan firma bir çok sitenin önüne geçmiştir.Fakat teknik özelliklerde geride kalmıştır.


           10. TOSHIBA




           Eğer günlük kullanıma uygun bir laptop arıyorsanız işte bu laptop tam size göre son modeliyle bazı teknik arızaları tamamıyla ortadan kaldırmıştır.Ekonomik olarak uygun olan laptop tasarımı ile göz kamaştırıyor.