-->

Halo !!! Saya Kang Ismet, ini adalah blog tentang AMP HTML dan cara penerapannya

Merhaba işte en güncel haberler

Son yıl üniversite kazanılır mı?

 Üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerin büyük telaşı son yıl üniversite kazanılır mı?


       Üniversite sınavına çalışan öğrenciler özellikle son yıl sıkıntı içine giriyor.Sınava lisenin başından hazırlananlar biraz daha rahat oluyor.peki ya son yıla bırakanlar?


        Son yıl öğrencilerin hem TYT hem de YKS gibi iki büyük sınava hazırlanması gerek tabii zor fakat üstesinden gelinemeyecek bir şey değil! Telaşa girmeden uygun bir program hazırlanması gerek.Kendinizi kısıtlayacaksınız ama bu sıfır uyku sıfır beslenme ile değil rakipleriniz 8 saat uyuyor ise sizin 5-6 saat uyumanız lazım boşa harcayacağınız fazla vaktiniz yok!


      Sınava hazırlanma sürecinde önce TYT’yi halletmeniz daha faydalı olacaktır eski konular olduğu için daha rahat edersiniz maddi durumunuz varsa dershane ya da özel ders öneririz.Konuları TYT için daha kısa özet halinde geçip bol soruyla egzersiz yapmalısınız.YKS daha yeni gördüğünüz konulardan olduğu için her konuya itina ile yaklaşmanız gerek.Son yıl çalışıp kazanmak o kadar kolay değil ama lise hayatınızda ortalama puanlarınız yüksekse bu da sizin için bir artıdır.okul sınavlarından aşırı farklı sınav olmayacak sınav sizin soruları daha iyi kavramanızı isteyecek bunu yapmanız için daha bol soru çözmelisiniz.