-->

Halo !!! Saya Kang Ismet, ini adalah blog tentang AMP HTML dan cara penerapannya

Merhaba işte en güncel haberler

İnternetten para kazanma yöntemleri

   internetten oturdugunuz yerden para mi kazanmak istiyorsunuz.Iste tam yerindesiniz.bütün detaylar haberimizde! Hem oyun oynayin hem de para kaznin

    1.Çılgın Tavuklar

    Internet sitesi olan cilgin tavuklar kolay yoldan para kazanmanın yollarından birtanesi.Önce sistem size 2100 akçe veriyor siz bu para ile tavuk alıyorsunuz ve bu tavukların yumurtasını pazarda satarak para elde ediyorsunuz(ya yumurtalar satılmazsa diye birşey yok yumurtalar hertürlü satılır).Fakat bu oyunda depo var yani sizin tavuklarınızın yumurta üretimi kısıtlı.Ve tavukların ömürleri var.




     2.Ütopya

    Çılgın Tavuklara benzeyen bir oyundur fakat bu oyunda bu sefer inek alırsınız.Çılgın Tavuklar'a göre bir az daha geç para kazandırır.Bu oyunun bir avantajı vardır oda depo yoktur.



     3.Para Bahçesi

     Bu sefer ise diğer oyunların başka türü olan bir oyunla karşı karşıyayız.Bu oyunda ise meyve ve sebze üzerinden para kazandırılır bu oyun diğer oyunlara göre biraz daha gençtir.Bu oyundada depo yoktur.




     4.ZombiPio

       Bu oyunumuzda digerlerine göre biraz daha farklı içeriğe sahip.Oyunda sistemin ilk verdiği para ile zombi avcısı alıyoruz ve zombilerin leşlerini satarak gelir elde ediyoruz.




       5.Myiyo

      Evinizde,parkta,boş zamanınızda ve güzel bir maddi gelir kazandıracak bir iş.Aylık ortalama(çalişmanıza bağlı) 100₺-600₺ arasi ek gelir sağlayabilirsiniz.Size burada ne yapacağınızı biraz anlatayım.Çok kolay sadece anket doldurmak! Evet sadece anket doldurmak toplayacağınız her 1000 puan 1 Euro'dur. Paranızı çekmeniz için sadece 20.000 puan yani 20 Euro yapmanız gerek.



      6.Deli baraj

       Deli baraj oyunu oyuncuların anketleri ile belirlenen en iyi sistemlere sahip ve çok nadir rastlanan oyunlardan birisidir.Barajınızdan türbinler sayesinde elektirik üretiyorsunuz ve bu elektriği satarak kömür ve altın kazanıyorsunuz.Altınları satarak türbinler alarak gelişiyorsunuz.