-->

Halo !!! Saya Kang Ismet, ini adalah blog tentang AMP HTML dan cara penerapannya

Merhaba işte en güncel haberler

Slenderman

Slender Man Nedir? Ve gerçekten var mı ?


    Önce Slender Man'in ne olduğunu açıklayalım.Türkçe karşılığı "ince adam" olan Slender Man b korkutucu bir varlıktır.Biz Türkçe konuşmayı ve yazmayı destekliyoruz fakat ince adam diye söylesek gizemli olmuyor.Bu yüzden ben Slender Man diye yazacağım.



     Söylentilere göre bu yaratık genellikle çoğunlukla çocukları ama bazen de yetişkinleri kendine hedef almış paranormal bir yaratık.İnsanların bazılarını sesleri ile korkutan,bazılarını ise güldüren bu değişik varlığı görenler yüzsüz olduğu söylüyor.Yan anlamıyla degil gerçek anlamı ile yüzünün olmadığını söylüyor.


     Fiziksel özellikleri

    Yazımızın başından beri dile getirdiğimiz gibi yine söylüyoruz bu anlattıklarımız gördüklerini iddia eden bazı kişilerden duydugumuz şekildedir.İddialara göre Slender Man'in fiziksel özellikleri:Çok uzun boylu,ayaklarına kadar değen kolları,bedeninin tamamı siyah,takım elbise giymiş bir yaratık.




     Efsaneye göre  Slender Man eskiden yaşamış birisiymiş.Kötü ve gizli bir gruba üyeymiş.Bu grubun yöneticilerin korkunç ayinler varmış.Bu ayinler Tanrı'ya çocukları vahşi bir şekilde iç organlarını keserek kurban olarak veriyorlarmış.Çocukları kesmelerinin nedeni ise onların masumiyetiymiş.Biz konuyu uzatmadan Slender Man'e bağlayalım.Slender Man bir şekilde ölümsüzlük özelliğine sahip olur ve kurban aramaya devam eder.işte bu yüzden Slender Man'in çocukları hedef alır.


     İddialara göre Slender Man hâla kurban arıyor.Kurbanı onu gördüğünde içine kötü duygular kaplıyormuş.



      Peki bu varlık gerçekten varmı?      

      Slender Man için iki türlü düşünce var.


          Birincisi:

    Bu varlık kesinlikle yok.Aslında ben de bu düşünceyi son zamanlarda bu düşünceye katılıyorum.Bu düşünceyi biraz daha açalım bu düşünce Slender Man tamamen internet geyigidir.

bir internet sitesinde bir gün:"Hadi gelin kendi kendimize korkunç bir varlık üretelim"demesiyle oluştuğunu söyleyen bir düşünce.Sonra bu hikaye siteden siteye yayılarak internet fenomeni oldu.


         

         İkincisi:

     Bu varlık gerçekten var.Bu varlığın kayıtları fotoğrafları ve videoları bulunuyor.Bize bulaşmaması için kötülük yapmamız gerek.Slende Man kötülük sever.