-->

Halo !!! Saya Kang Ismet, ini adalah blog tentang AMP HTML dan cara penerapannya

Merhaba işte en güncel haberler

Aile içi ve sosyal çevrede yapılması gerekenler.

           Aile içinde ve sosyal çevremizde bir çok insan vardır.Bir gün içerisinde o kadar fazla insan görürüz ki rüyamızda görsek bu insanları hatırlayamayız büyük bir ihtimalle fakat kaçımız onların bize karşı izlenimlerini biliyor? Kaçımız kendisinin çok sevildiğini söyleyebilir?Gelin bunu biraz araştıralım.



         Yazımız başlamadan önce şunu söylemeliyiz ki biz sizi burada kandırmayacağız.Gerçek ve samimi bir Üslüp ile anlatacağız.

       Madde 1:Herkes sizi sevecek diye bir şey yok.Bunu açıklamak gerekirse ortam da ne kadar karizma ne kadar janti olsanız bile illa sizi sevmeyen kişiler olacaktır.Çünkü sizin kendinizi çok kişiye beğendirmeniz için lider konumunda olmanız gerekir.Bu da bazı kişilerin hoşuna gitmez.Bu dişli bir rekabete her an dönebilir.



     Madde 2:Aile içi samimiyet her ne kadar anlaşılma zor olsa bile bozulmamalı.Bunu okuyan okuyucumuz aile büyüğü ise bilir ki görmüş geçirmiş biri olarak deneyimlerini küçüklerine aktarmak ister.Okucumuz küçük yaşta ise anlamıştır ki ev büyüğünün yöntemleri eskimiştir!Burda yapılması gereken orta yolu bulmak.



      Madde 3:Ortam sırasında herkese karşı güven oluşturmak.Yeni tanıştığınız bir yerde herkes herkesin bir açığını arar.Bu gayet normaldir.Çünkü insanlar önceden yaşadığı sorunları bir daha yaşamamak için daha dikkatli olur.Burda size düşen iş kendinizi kanıtlamak!




        Madde 4:Aile samimiyetinden,arkadaş güvenirliliğinden bahsettik.Peki ya bu ikisinin birleşimini düşünürseniz aile ile arkadaş ortamını birleştirmeniz sizin için unutulmaz arkadaşlıkları sağlayabilir.Ailenizin arkadaşlarınızı tanıması samimiyeti,arkadaşlarınızın ailenizi tanıması size güvenmelerini sağlar.




        Madde 5:Kız iseniz erkek ortamında erkeklerin asla dayanamayacağı kızlar tabiki de inatçı kendine güvenen kızdır.Erkek iseniz de kızlar kendini ve karşısındakini iyi tanıyan analiz yeteneği iyi olan erkeklerden hoşlanır.



      Madde 6:Asla kendinizden taviz vermeyin.Her ne olursa olsun karekteriniz dışında kendiniz olmayan hareketler sergilemeniz kısa süreli işe yarar fakat uzun vade de hiç bir işe yaramaz.