-->

Halo !!! Saya Kang Ismet, ini adalah blog tentang AMP HTML dan cara penerapannya

Merhaba işte en güncel haberler

OTURDUĞUNUZ YERDEN PARA KAZANIN !!


SADECE LİNKE TIKLATARAK PARA KAZANIN !





Merhaba bu yazımda sizlere bir internet sitesi üzerinden para kazanmayı anlatacağım. Dikkatli bir şekilde okursanız ve gerçekten emek gösterirseniz büyük paralar kazanacağınıza eminim. Lafı fazla uzatmadan anlatmaya başlayalım.

Sitemizin adı Pubiza.com . Daha önce çok karşılaşmışsınızdır kısa linklerle yada duymuşsunuzdur link kısaltmayı, şöyle bilmeyenler için kısaca anlatayım:

KISA LİNK NEDİR?

Kısa link nedir? Sorusu ile başlayalım. Herhangi bir URL' ye ulaşmak isteyen birine adrese gitmeden önce küçük bir reklam göstermektir. Hatta karşılaşmışsınızdır linke tıkladıktan sonra 5 saniye bekleyip reklamı geç butonuna basarsınız ve sonra bir reklam çıkar karşınıza. İşte bu reklamı göstermeye yarayan linke kısa link deriz.

PUBİZA NASIL KULLANILIR?

Kısa linkin ne olduğunu anlattığıma göre sitemizi nasıl kullanacağımıza geçebiliriz. Her sitede olduğu gibi burada da kayıt oluyoruz tabiiki :D. Sonra herhangi bir sitenin linkini (size kalmış hangi site olacağı) kopyalıyoruz ve resimde de gördüğünüz kutucuğa yapıştırıyoruz ve ardından kısalt butonuna tıklıyoruz. Site yeni bir link veriyor bizlere, ve buradan sonra yapmanız gerek tek şey bu linke insanların tıklamasını sağlamak. İster eş, dost ister sosyal medya takipçileriniz hiç fark etmez bu linke tıklayıp sizin kısaltmadan önceki Url adresinize ulaşmalıdır. Zaten anında paranız hesabınıza yansıyacaktır. 20 TL cüzdanınızda biriktiği zaman paranızı papara yoluya çekebilirsiniz.